KARU KOMBUCHA meediakajastuste rohke aasta

KARU KOMBUCHA meediakajastuste rohke aasta

KARU KOMBUCHAL on olnud sel aastal mitu põnevat meediakajastust, Postimees Grupp, Sakala ajalehes ning ETV saates Maahommik. Räägime neist veidi lähemalt. 


Sakala Ajalehes olev artikkel tehti Karust, sest osaleti Eesti Toiduliidu konkursil ning sealt saavutati ära märkimine diplomiga. Tunnustuse sai KARU KOMBUCHA mündi ja sidrunheina maitseline jook. Mündi ja sidrunheina kombucha on tõeline hitt toode suvisel ajal. Soovitame lisada vaid jääd ning värskendav mull on olemas. Ka talvisel ajal on see maitse heaks alkovabaks kokteili asendajaks. Sakala ajalehes sai kajastatud päris palju meie infot, seega kel huvi, siis lugege. Sigrid on meie mahukad 3 aastat väga osavalt kokkuvõtnud ühe lehe peal Sakalas. 


https://sakala.postimees.ee/7558919/karksi-nuias-valmiv-teeseenejook-sai-toiduliidu-voistlusel-diplomi 



Teine tore kajastus oli Maahommiku saates. Tutvustasime kombuchat, oma väikest pruulikoda Karksi-Nuias ning näitasime ette kuidas igaüks ise kodus saab kombuchat teha. Meie arvame, et mida rohkem populariseeritakse kombuchat, seda enam inimesed teavad, mis asi ta on. Kombucha on mitmete aasta tuhandete tagune meetod valmistamaks immuunsust ja keha turgutavat väejooki. Ning loodame, et see saatelõik tõi ka televaatajatele midagi uut. Meie poolt igaljuhul suur kniks saate tegijatele!

Saadet näeb siit: 

https://jupiter.err.ee/1608725176/maahommik?fbclid=IwAR0u3O9byZPs-k20O6t8devuL14oR-2EM2BLLB15wgYMYaspSlUydX-Y-4A 


teeseenejoogi valmistamine, kombucha, kombucha valmistamine, meedia, maahommik, etv, hariv

Kulisside tagune foto


Suured aitähid, et olete KARU fännid.

 



Back to blog